“4 orë nga martesa mësova se burri më kishte tradhëtuar me…” - Dashuri - Kosova Sot
“4 orë nga martesa mësova se burri më kishte tradhëtuar me…”

“4 orë nga martesa mësova se burri më kishte tradhëtuar me…”

Brenda katër orëve nga martesa më dërguan një mesazh duke thënë se burri im kishte qenë i pabesë.

Mora një fotografi të tij duke e puthur një grua, që i ka shkruar atij kur ishte në burg.

Unë jam 29 vjeçe dhe ai është 35 vjeç.

Ai dukej i kujdesshëm. Dhe kur ishte brenda mes nesh kishte thjesht miqësi.

Kur doli, rashë dakord ta vizitoja atë dhe nënën e tij në Amerikë.

Ne filluam një marrëdhënie dhe kohët e fundit u martuam.

Por mësova se ai kishte njohur dhe femra të tjera.

Ai me siguri ka fjetur edhe me to.

Tani jam kthyer në Britani të Madhe.

DEIDRE thotë:

Ju u martuat me këtë djalë para se të dinit shumë për të.

Tani ju jeni kthyer në Britani të Madhe, shikoni se çfarë ka ndodhur dhe vendosni nëse ky njeri mund të ndryshojë.

A mendoni se do të jeni e lumtur me të?

Ju jeni e martuar, kështu që do t’ju duhet këshilla ligjore nëse e keni kuptuar se ai nuk është i duhuri për ju.

(Kosova Sot)

2 orë e 7 minuta më parë
24/09/18