Meshkuj mos u sillni si “luanë”, sepse femrat kërkojnë gjëra të tjera në shtrat - Dashuri - Kosova Sot
Meshkuj mos u sillni si “luanë”, sepse femrat kërkojnë gjëra të tjera në shtrat

Meshkuj mos u sillni si “luanë”, sepse femrat kërkojnë gjëra të tjera në shtrat

Meshkujt janë të bindur se në shtrat duhet të jenë “luanë të vërtetë”, ama një anketim i kryer në Shtet e Bashkuara të Amerikës flet për të kundërtën.

Sipas anketimit shumica e femrave janë shprehur se ato nuk duan që partneri i tyre të dijë të udhëheq mirë vetëm “veglën” që ka me këmbëve, por edhe t’i bëjnë të ndihen mirë.

Femrat kërkojnë:

Së pari, duhet të shmangni të gjitha veprimet që vendosin parteneren tuaj në siklet. Mos i thoni fjalë që e dini se e bëjnë të ndihet keq dhe më e rëndësishmja mos i thoni gjatë kohës që jeni duke kryer aktin se është shëndoshur apo akoma më keq se ajo që keni pasur para saj ishte më e zonja në krevat.

Së dyti, jeni të kuptushëm nëse ajo dëshiron ta bëni vetëm me drita fikur. Duhet të jeni të kuptueshëm derisa ajo të mos jetë më e ndrojtur.

Së treti, pyeteni se çfarë pozicionesh i pëlqejnë më shumë dhe ledhatojeni gjatë gjithë kohës.

 (Kosova Sot)

12 orë e 13 minuta më parë
25/09/18