Janë veprime të thjeshta, por meshkujt i çon në qiellin e 7-të (+18) - Dashuri - Kosova Sot
Janë veprime të thjeshta, por meshkujt i çon në qiellin e 7-të (+18)

Janë veprime të thjeshta, por meshkujt i çon në qiellin e 7-të (+18)

Meshkujt shpesh thonë që janë qenie shumë të thjeshta, posaçërisht kur është fjala për seksin. Por ekzistojnë disa veprime të thjeshta që i bëjnë ata të shkojnë në qiellin e 7-të.

Bisedat e pista

Meshkujt kanë zbuluar se si nuk është aspak e nevojshme të flitet shumë edhe për çdo gjë që ndodh, mirëpo thonë se si disa fjalë të pista mund të bëjnë shumë. Gjithashtu, janë të gatshëm që të respektojnë kufijtë të cilët i përcakton partnerja e tyre. “Më fort”, “e lagur”, “kjo është shumë bukur” dhe fraza të ngjashme janë krejtësisht të nevojshme.

Marrja e kontrollit

A ka diçka më seksi tek femra e cila di të marrë kontrollin dhe me këtë rast të mos jetë aspak e komplikuar. Fillimi i seksit, lidhja, urdhri se ku dhe si të bëhet seks etj. Janë ato që meshkujt shumë i eksitojnë.

Surprizat

Ajo që gjithashtu dëshirojnë është që kohë pas kohe vajzat t’i bëjnë surpriza të ndryshme, ndonjë lodër apo ndonjë vend të pazakonshëm.

Shikimi

Meshkujt thonë haptas që janë tipa vizualë, andaj eksitohen kur femrat u mundësojnë pamje të mirë të aksionit në të cilin bën pjesë.

(Kosova Sot)

9 orë e 21 minuta më parë
21/10/18