Nusja e re e pëson keq natën e parë të martesës, shkon te vjehrra dhe… (VIDEO) - Dashuri - Kosova Sot
Nusja e re e pëson keq natën e parë të martesës, shkon te vjehrra dhe… (VIDEO)

Nusja e re e pëson keq natën e parë të martesës, shkon te vjehrra dhe… (VIDEO)

Dita e pare e marteses duket se nuk i ka shkuar mire nje vajze ne Korce. Ajo i është ankuar vjehrrës dhe ka kërkuar të flejë me të pas natës së parë të martesës.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” ajo i ka thënë vjehrrës se burri e ka lënë gjithë natën pa gjumë.

Për këtë shqetësim është mbledhur e gjithë familja dhe burri ka thënë se ka rrahur gjithë natën nusen se sipas tij nuk dinte të sillej.

 

(Kosova Sot)

10 orë e 31 minuta më parë
20/11/18