Përformaca e Sokol Plakollit kundër keqpërdorimeve ne TKK (Foto) - Kulturë - Kosova Sot
Pėrformaca e Sokol Plakollit kundėr keqpėrdorimeve ne TKK (Foto)

Pėrformaca e Sokol Plakollit kundėr keqpėrdorimeve ne TKK (Foto)

Dramaturgu dhe regjisori Sokol Plakolli në shenjë proteste  kundër, sipas tij,  keqpërdorimeve në Teatrin Kombëta, ka  zgjedhur një formë më të veçantë për të protestuar.

Image
Image
Image

 

(Kosova Sot)

20 orë e 40 minuta më parë
20/02/18