7 ‘të mëdhenj ‘ nuk janë në listën e PDK-së - Lajme - Kosova Sot
7 ‘të mëdhenj ‘ nuk janë në listën e PDK-së

7 ‘të mëdhenj ‘ nuk janë në listën e PDK-së

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ende nuk ka dalë me listën përfundimtare me emrat e kandidatëve për deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Kryesia e PDK-së ka mbajtur takim për përpilimin e listës përfundimtare, e cila sonte duhet të dorëzohet në KQZ.

Media mëson se pjesë e kësaj liste nuk do të jenë disa nga “figurat e mëdha të PDK-së”.

“Hajredin Kuçi, Besim Beqaj, Latif Gashi, Justina Shiroka, Fehmi Mujota, Shpresa Rama dhe Bajrush Xhemajli janë anëtarët të cilët me vetëdëshirë janë tërhequr nga kjo garë”, thonë burimet.

(Kosova Sot)

21 orë e 22 minuta më parë
25/05/18