Kështu duket logo dhe slogani i zgjedhjeve lokale - Lajme - Kosova Sot
Kėshtu duket logo dhe slogani i zgjedhjeve lokale

Kėshtu duket logo dhe slogani i zgjedhjeve lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar sloganin dhe logon e zgjedhjeve lokale të 22 tetorit.
Valmir Elezi, zëdhënës i KQZ-së, ka treguar se si duket logo dhe slogani i këtyre zgjedhjeve.

Përcaktimi i tyre është bërë në mbledhjen e fundit të KQZ-së, ndërsa të njëjtat do të na shoqërojnë deri në përfundim të procesit zgjedhor.

(Kosova Sot)

13 orë e 40 minuta më parë
17/02/18