Ahmeti: Qeveria megalomane "Haradinaj" do ta ketë fatin e njëjtë si Qeveria e mëparshme - Lajme - Kosova Sot
Ahmeti: Qeveria megalomane "Haradinaj" do ta ketë fatin e njëjtë si Qeveria e mëparshme

Ahmeti: Qeveria megalomane "Haradinaj" do ta ketë fatin e njëjtë si Qeveria e mëparshme

Analisti Hidajet Ahmeti gjykon se Qeveria megalomane "Haradinaj" do ta ketë fatin e njëjtë si Qeveria e mëparshme të udhëhequr nga Isa Mustafa. "PDK-ja ka ditur të djeg kundërshtarët politikë atëherë kur ka nuhatur situatë të favorshme për partinë e saj, edhe pse momentalisht PDK-ja ndodhet brenda një krize politike të brendshme, e së cilës nuk i konvenon shkuarja në zgjedhje. Edhe ashtu, një Qeveri e brishtë, e pafuqishme politikisht, e varur nga Lista Serbe, potencialisht do të ketë fatin e një mocioni të besimit dhe viti 2018 do të jetë vit i zgjedhjeve parlamentare"

(Kosova Sot)

5 orë e 30 minuta më parë
19/10/18