Telefoni më i madh në botë - OK KIDS - Kosova Sot
Telefoni mė i madh nė botė

Telefoni mė i madh nė botė

Telefoni më i madh në botë është 2.47 metra i lartë dhe 6.06 metra i gjatë.

Ndërsa, me 3.5 tonë, ky telefon është më i rëndë sesa elefanti mesatar aziatik i gjinisë femërore. 

(Kosova Sot)

 

23 orë e 4 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa