Aftësit e disa shtazëve - OK KIDS - Kosova Sot
Aftësit e disa shtazëve

Aftësit e disa shtazëve


Të gjithë e dijmë se disa shtazë kanë afëesi të mahniteshme, po shtazë që dijnë dhe llogarisin preciz gjatësinë - peshën - largësinë kjo ende nuk është sa duhet e mirëstudiuar nga në njerëzimi, trasmeton gazeta Kosova Sot Online

 Ka shtazë që për vetëm nji milimetër gjatësi apo shkurtësi e nji veprimi të caktuar ajo shtazë e anulon, gjegjësishte vërsulet kërcen e sulmonë. Neve na duket se kjo është diqka krejt spontane apo e rastësishme tek shtazët, jo kjo kur shtaza e sheh për pak sekonda e vlereson gjatësinë apo largësinë  dhe versulet e sulmon nji shtazë tjetër.

(Kosova Sot)

15 minuta më parë
26/09/18