Çfarë është akuariumi? - OK KIDS - Kosova Sot
Ēfarė ėshtė akuariumi?

Ēfarė ėshtė akuariumi?

Akuariumi është një ekosistem në miniature që ngjan në hurdhe peshqish ose në liqen . Ai ju ofron shumë kënaqësi dhe pa ndërprerë  ua tërheq vëmendjen , ndërsa në përgjithësi mbahet lehte , dhe kërkon pak kujdes

Çdo banor i akuariumit luan rol të caktuar.

Llojet bimore që jetojnë në akuarium "prodhojnë" oksigjen dhe ushqim për shtazë , p.sh. për peshq , gaforre , guaca , kërmij etj.

(Kosova Sot)

18 orë e 22 minuta më parë
20/01/18
aaaaaaaa