Në çfarë familje bëjnë pjesë zebrat? - OK KIDS - Kosova Sot
Nė ēfarė familje bėjnė pjesė zebrat?

Nė ēfarė familje bėjnė pjesė zebrat?

Zebrat (siç dhe mund të shihni), i ngjajnë shumë kuajve dhe gomarëve. Dhe, besojeni apo jo, zebrat janë pjesë e familjës së kuajve dhe gomarëve. Këto kafshë kanë renditjen e dhëmbëve të njejtë, një gisht këmbëje të mesëm dhe të dytë vrapojnë me të dyja këmbët. 

(Kosova Sot)

4 orë e 50 minuta më parë
18/01/18
aaaaaaaa