Reçeta e Cekës - Frape me pemë të buta - Reçeta - Kosova Sot
Reēeta e Cekės - Frape me pemė tė buta

Reēeta e Cekės - Frape me pemė tė buta

PËRBËRËSIT:

dredhëza, mjedra, manaferra ose banane, sheqer, qumësht. Pemët e buta bluhen në mikser blender së bashku me sheqer. Hidhet qumështi dhe tundet gjersa të shkrihet sheqeri. Derdhet në gota të zbukuruara me pemë dhe shërbehet në çast. 

(Kosova Sot)

20 orë e 45 minuta më parë
23/02/18