Mata, Herrera, Fellaini – nëntë yjet e Man United të cilëve iu skadon kontrata më 2018 - Sport - Kosova Sot
Mata, Herrera, Fellaini – nëntë yjet e Man United të cilëve iu skadon kontrata më 2018

Mata, Herrera, Fellaini – nëntë yjet e Man United të cilëve iu skadon kontrata më 2018

Man United rrezikon t’i humbasë nëntë lojtarë gjatë verës, pasi atyre iu skadojnë kontrata në qershor.

Tashmë kemi hyrë në vitin 2018 dhe puna më e vështirë për Manchester United është që të gjejë sa më parë zgjidhje me lojtarët të cilëve iu skadon kontrata në fund të sezonit.

Mata, Fellaini, Young, Herrera – janë tre nga nëntë futbollistët që janë në vitin e fundit të kontratës.

Young, Herrera dhe Mata për dallim nga të tjerët, kanë shansin gjatë këtyre muajve t’i vazhdojnë kontratat.

(Kosova Sot)

12 orë e 32 minuta më parë
19/10/18