Asht dhe lëkurë, kështu ka mbetur Angelina Jolie - VIP - Kosova Sot
Asht dhe lëkurë, kështu ka mbetur Angelina Jolie

Asht dhe lëkurë, kështu ka mbetur Angelina Jolie

Edhe pse së fundmi aktorja 42-vjeçare është dobësuar aq shumë sa që duket  një skelet i vërtetë.

Por edhe dobësinë e saj Jolie ka ditur ta fshehë shumë bukur shpesh herë, kësaj radhe shihet se ka dështuar.

Veshur me një fustan të shkurtë ngjyrë të zezë, ajo duket tmerrësisht dobët.

Pavarësisht kritikave se është shumë e dobët ajo vijon të ecë kokëlartë.

(Kosova Sot)

22 orë e 28 minuta më parë
18/10/18