Veturat më të shpejta sportive

  • A.P /
  • 24 shtator 2020 - 17:34
Veturat më të shpejta sportive

Sistemi AWD (me katër rrota), sigurisht që bën një veturë më stabile dhe më të shpejtë.

Njerëzit vozisin vetura me katër rrota, dhe për këtë arsye prodhuesit i referohen si sistemi AWD.

Prodhues të ndryshëm veturash, ndër vite kanë konkurruar mes vete se kush e ka veturën më të shpejtë. Me rritjen e industrisë në dekadat e fundit, janë krijuar shumë vetura të reja me ç’rast edhe u janë përmirësuar perfomancat.

Më poshtë, gjeni disa nga veturat më të shpejta sportive në histori, të cilat janë në treg gjatë vitit 2020.

(Kosova Sot Online)