Gmail pëson ndryshime

  • A.P /
  • 16 qershor 2021 - 15:36
Gmail pëson ndryshime

Mjetet kanë qenë të disponueshme që prej vitit të kaluar për përdoruesit me pagesë Google Workspace por nga dita e Hënë kompania i solli këto mjete për këdo me një llogari Google.

Ditën e Hënë Google lajmëroi një ridizajnim madhor të Gmail duke sjellë mjete të reja produktiveti që funksionojnë me aplikacionet e tjera të kompanisë si Docs dhe Sheets.

Kompania synon ta shndërrojë shërbimin një një qendër për planifikimin e projekteve dhe bashkërendimin me njerëz të tjerë.

Ideja është të sillen të gjithë aplikacionet e produktivitetit në një vend të vetëm me Gmail që shërben si qendër komande. Përditësimi është më në linjë me konkurrentët si Slack dhe Microsoft Teams.

Por në vend që të vërë në shënjestër vetëm punonjësit nëpër zyra, ndryshimet e Google aplikohen për versionin konsumator të Gmail.

Mjetet kanë qenë të disponueshme që prej vitit të kaluar për përdoruesit me pagesë Google Workspace por nga dita e Hënë kompania i solli këto mjete për këdo me një llogari Google.

Opsioni që bie menjëherë në sy është Spaces, një mjet që funksionon ngjashëm me kanalet e Slack dhe përdoruesit mund të bashkërendojnë në një dokument apo përmbajtje në kohë reale.

(Kosova Sot Online)