Katër “kode” në telefon që dëshironi të dini

  • A.P /
  • 22 August 2021 - 10:04
Katër “kode” në telefon që dëshironi të dini

Zakonisht telefoni ynë celular mund të na ofrojë shumë më tepër nga sa mendojmë ose të paktën mund ta përdorim në më shumë mënyra. Për shembull, ka disa “fjalëkalime” dhe funksione sekrete që mund t’i përdorni në pajisjet iOS dhe Android.

Shihni katër prej tyre:

(Nëse shihni se asgjë nuk bëhet kur i plotësoni, atëherë shtypni butonin e thirrjes)

* # * # 4636 # * # * Shfaq informacione për statistikat e telefonit, baterisë dhe përdorimit (Android)

* # * # 34971539 # * # * Shfaq dhe plotëson informacionin e kamerës (Android)

* # 5005 * 7672 #: Tregon numrin e ofruesit tuaj të shërbimit (IOS)

* # * # 8351 # * # * Mundëson thirrjen zanore (Android) 


(Kosova Sot Online)