Windows 11 merr më shumë opsione për personalizimin e menysë start

  • E.K /
  • 06 dhjetor 2021 - 09:31
Windows 11 merr më shumë opsione për personalizimin e menysë start

Në mënyrë tipike, me çdo version të ri të Windows, Microsoft prezanton gjithashtu një ndërfaqe të ridizajnuar të përdoruesit.

Disa nga këto ndërfaqe nuk janë pritur mirë në të kaluarën (Windows 8), kështu që Microsoft nuk pritet të teprojë me ridizajnimin e Windows 11.

Megjithatë, një nga ndryshimet më të spikatura do të jetë menyja Start. Disa përdorues duket se i kanë pranuar mirë këto ndryshime, ndërsa të tjerët jo.

Microsoft aktualisht po teston disa opsione, të cilat do t’i lejojnë përdoruesit të personalizojnë menunë Start në Windows 11.

Sipas Microsoft, me versionin më të fundit të Windows 11, përdoruesit mund të klikojnë me të djathtën “Start” për të hyrë shpejt në cilësimet dhe të zgjedhin “Më shumë rekomandime” për të shfaqur linja shtesë të personalizimit.

Nga të gjitha llogaritë, Microsoft nuk po u ofron klientëve opsionin për të rivendosur menunë Start që përdorën në Windows 10.

Duhet theksuar se ky opsion i ndërfaqes së ridizajnuar është në fazën e testimit, në kuadër të programit Microsoft Insider.  

(Kosova Sot Online)