Sa kushton Chevrolet Bolt EUV 2023?

  • A.P /
  • 14 November 2022 - 15:28
Sa kushton Chevrolet Bolt EUV 2023?

Chevrolet Bolt EUV i vitit 2023 bazohet në suksesin e Bolt EV, ndonëse heq modelin e hatchback-ut për një stil të ngjashëm me SUV-në, por sa kushton kjo makinë elektrike? Një degë e prodhuesit të njohur të automjeteve General Motors, Chevrolet ka qenë një pjesë e madhe e përpjekjeve të kompanisë mëmë për të transformuar lëvizshmërinë përmes modeleve elektrike.

 
Duke u ofruar klientëve opsione elektrike në segmentet SUV (Blazer dhe Equinox, kamionçinë (Silverado EV) dhe hatchback (Bolt EV), Chevrolet duket se ka një EV për çdo konsumator.

GM ka prezantuar gjithashtu disa iniciativa të dedikuara për përmirësimin e pranimit të automjeteve elektrike nga publiku. Udhërrëfyesi i elektrifikimit të prodhuesit të automjeteve duket i ngushtë, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”, nga krijimi i një vegle në internet për t'iu përgjigjur pyetjeve të lidhura me EV deri tek investimi në një teknologji baterie që do t'i bëjë modelet e reja GM më efikase në distancë. Ai gjithashtu synon të nxjerrë modele të afta për të udhëtuar më shumë se 300 milje me një karikim të vetëm. Në një kohë kur ende ekziston ankthi i distancës, ndërtimi i EV-ve që të zgjasin më gjatë ka kuptim dhe duhet të bindë më shumë njerëz të ndryshojnë.

(Kosova Sot Online)