7 shenja se jeni të dashuruar në një manipulues - Dashuri - Kosova Sot
7 shenja se jeni të dashuruar në një manipulues

7 shenja se jeni të dashuruar në një manipulues

Këto shenja dëshmojnë se „princi yt me kalë të bardhë“ në fakt është një manipulues shumë i zoti.

 

1. Nëse nuk bëhen gjërat sipas tij, bëhet agresiv.

2. Shpeshherë kërkoni falje për gjërat që aspak nuk keni faj.

3. Ju mundoheni më shumë sesa ai.

4. Ai në mënyrë të pabesueshme është simpatik kur dëshiron diçka dhe aspak falënderues kur e merr atë që dëshiron. 

5. Nuk mund të mbështetësh tek ai sepse është i paparashikueshëm.

6. Është i dhënë që të kontrollojë gjithçka përreth vetes së tij.

7. Nëse ka gabuar, do ta gjejë mënyrë që t’i fajësojë të tjerët përreth vetes.

(Kosova Sot) 

16 orë e 59 minuta më parë
17/12/18