Burri kërkon ndihmë: Çfarë të bëj? E tradhtoj gruan me motrën e saj dhe me… - Dashuri - Kosova Sot
Burri kërkon ndihmë: Çfarë të bëj? E tradhtoj gruan me motrën e saj dhe me…

Burri kërkon ndihmë: Çfarë të bëj? E tradhtoj gruan me motrën e saj dhe me…

Një burrë ka treguar historinë e tij, ku shkruan për The Sun se e tradhton gruan e tij me motrën e saj dhe me një tjetër.

Historia

Unë jam 34 vjeç dhe gruaja ime është 35 vjeç. Ne jemi të martuar prej tetë vjetësh dhe kemi dy djem të moshës shtatë dhe pesë vjeç.

Unë nuk mundem më të vazhdoj të mashtroj gruan time. Unë njëkohësish po mbaj lidhje me dy gra të ndryshe duke përfshirë motrën e saj

Ne kemi një marrëdhënie të shkëlqyer por edhe kështu, ka dhe dy gra të tjera në jetën time.

E para punon tek puna ime dhe ne kemi një lidhje, që me pëlqen shumë pasi nuk e kam përjetuar kurrë më parë.  Ne i tregojmë njëri-tjetrit gjithçka. Ne nuk e shohim njëri-tjetrin çdo ditë, por kurrë nuk hezitojmë të dërgojmë mesazhe të përditshme.

Ne kemi një marrëdhënie të mrekullueshme dhe gjithashtu bëjmë seks kur kemi mundësinë të jemi së bashku në atë mënyrë, e cila zakonisht është katër deri në pesë orë çdo javë. E dua këtë grua në një mënyrë shumë ndryshe nga gruaja ime.

Ndjej që jemi bashkëqenie shpirtërore dhe duhet të jemi së bashku.  E di që po krijoj probleme, por nuk mund të ndihmoj vetveten. Ajo është 33 vjeç dhe e martuar, por më ka thënë shumë herë se nuk e do burrin e saj.

Gruaja tjetër në jetën time është motra e gruas sime. Ajo është 32 vjeç dhe e vetme. Ne nuk ndihemi mirë, por ne tërheqim fizikisht njëri-tjetrin. Ne takohemi një herë në çdo dy javë dhe është vetëm për një gjë – seksi. Ajo ka një trup të mahnitshëm dhe nuk ka frikë të provojë asgjë. Ajo është shumë aventureske dhe unë thjesht nuk mund t’i them jo asaj.

A mund të përfundoj duke humbur gjithçka nëse vazhdoj të mashtroj? Ndihem sikur po mashtroj dashnoren time në punë me gruan time dhe motrën e saj.

Përgjigjja e psikologes

Ju e dini që nuk mund ti keni të gjitha. Edhe nëse jemi në një marrëdhënie të shkëlqyeshme, ne të gjithë ndihemi të tërhequr ndonjëherë nga njerëzit e tjerë, por nuk duhet të veprojmë në ato ndjenja. Gruaja juaj do të shkatërrohet nëse zbulon se çfarë po ndodh jo vetëm me kolegen tuaj, por me motrën e saj Ajo është tradhtuar dy herë nga dy njerëz që ajo mendoi se mund të kishte besim. Plani më i mirë tani është t’i tregoni koleges tuaj se keni nevojë të zgjidhni martesën tuaj në një mënyrë ose në tjetrën. Pajtohuni se nuk mund ta shihni njëri-tjetrin, të paktën tani për tani.

(Kosova Sot)

11 orë e 30 minuta më parë
19/12/18