Seks në takimin e parë bëjnë njerëzit më pak të mençur! - Dashuri - Kosova Sot
Seks në takimin e parë bëjnë njerëzit më pak të mençur!

Seks në takimin e parë bëjnë njerëzit më pak të mençur!

Seksi në takimin e parë është karakteristikë e meshkujve më pak të mençur dhe të paarsimuar, tregon një hulumtim më i ri.

Universiteti i Teksasit ka bërë një studim, qëllimi i të cilit ishte që të zbulohet se sa presin meshkujt që t’u “prijë fati” që në takimin e parë.

Shumicës syresh vërtet u prin fati, posaçërisht kur merren parasysh të dhënat që madje 20 për qind e amerikanëve të anketuar arrijnë të bëjnë seks që në takimin e parë.

Mirëpo, ata 20 për qind të meshkujve janë treguar më pak të mençur, madje nga pak edhe arrogantë.

Po ashtu, ka edhe meshkuj të tillë të cilët seksin në takimin e parë e konsiderojnë mënyrën më të mirë për të bërë për vete vajzën, me të vetmin qëllim që sa më parë të fillojnë lidhjen, mirëpo edhe të tillë të cilët e shohin si argëtim të rastit, duke konsideruar që me siguri do të arrijë dita kur do të gjejnë qetësinë për tërë jetën me një femër të mirë.

Megjithatë, hulumtimet kanë treguar që meshkujt të cilët kanë marrëdhënie seksuale në takimin e parë, kanë predispozita më të mëdha që në lidhjet e ardhshme të jenë tradhtarë të shumëfishtë.

(Kosova Sot)

9 orë e 30 minuta më parë
14/12/18