Dua t'a njoh mashkullin që din t'më dërgojë në qiellin e shtatë (+18) - Dashuri - Kosova Sot
Dua t

Dua t'a njoh mashkullin që din t'më dërgojë në qiellin e shtatë (+18)

“Dua një lidhje momentale për të kaluar kohën”, kjo ishte kërkesa e Esmeraldës nga Peshkopia.

28-vjeçarja ishte telefonuesja e parë dhe tha se është e interesuar për një njohje momentale për të kaluar kohën.

“Jam Esmeralda nga Peshkopia, jetoj këtu në Tiranë momentalisht, kam marrë një shtëpi me qira. Unë e kam marrë shtëpinë në Tiranë, sepse kam më afër djalin këtu. Unë të kam marrë që në pikë të mëngjesit sepse jam mërzitur shumë dhe jam e interesuar për një njohje. Jam 28 vjeç. Nuk më intereson të njoh dikë për ta patur bashkëshort, dua një lidhje momentale. Dua një shok për të kaluar pak kohë se nuk do rri gjatë këtu, do iki”, tha Esmeralda.

(Kosova Sot)

20 orë e 36 minuta më parë
13/12/18