Ja disa hile, që 'çmendin' femrat para seksit - Dashuri - Kosova Sot
Ja disa hile, që

Ja disa hile, që 'çmendin' femrat para seksit

Meshkuj, kur e anashkaloni paralojën, ju veçse anashkaloni shumë kënaqësi.

Qoftë nëse është fjala për mjeshtërinë e artit të puthjed apo të dini se si ta çmendni të dashurën– ka një bollëk aktivitetesh në dhomë të fjetjes të cilat dëshmojnë se ka më shumë gjëra në jetën seksuale sesa pozicionin e misionarit.

Gjokset..

Jo të gjitha vajzat duan që të lozni me gjokset e tyre, por nëse partneres i pëlqen kjo gjë, atëherë mos u sillni shumë ashpër dhe kapni ato me lehtësi.

Bisedimi…

Bisedat seksi nuk është e thëne të ndodhin në dhomë të fjetjes, por gjatë ditës apo gjatë darkës.

 

Puthja…

Kur jeni të lidhur emocionalisht, puthja e mirë është e mahnitshme dhe nuk ka gjë më të mirë për fillimin e seksit.

Çelësi i suksesit për këtë? Mos shpejtoni…

(Kosova Sot)

14 minuta më parë
22/01/19