Fundjava e parë së bashku, si ta bëni sa më të veçantë…

  • 11 shtator 2019 - 18:11
Fundjava e parë së bashku, si ta bëni sa më të veçantë…

Fundjava e parë së bashku është padyshim një rast i rëndësishëm për të kuptuar nëse ka vërtet ndjenjë. Për ta bërë atë të paharruar, para së gjithash e dobishme të vendosni disa kostume intime në valixhen tuaj. Meqenëse keni më shumë kohë në dispozicion, mund të jetë interesante të kënaqni ngjyrat, duke i dhënë hapësirë të brendshmeve të kuqe, simbolit të padiskutueshëm të joshjes, por edhe rrobave të bardha, perfekte nëse dëshironi të “luani” pak dhe të përqendroheni në zgjuarsi.

Nëse qëndroni në një apartament, zgjedhja për të gatuar mund të jetë bezdisëse, por mund të jetë edhe shumë e mirë nëse e bëni së bashku. Kuzhina është e lidhur thellësisht me erotizmin, pavarësisht ushqimeve që vendosni në tryezë. Gatimi në çift mund të jetë një prelud i shkëlqyeshëm për momentet e nxehta krijuese dhe tërheqëse. Provojeni!

Një ide tjetër e mirë është të zgjidhni një apartament me pishinë. Bërja e dashurisë në ujë mund të jetë një përvojë e veçantë, veçanërisht nëse jeni në fillim të marrëdhënies, kur tërheqja seksuale është shumë e fortë dhe ka më shumë të ngjarë t’i jepni jetë fantazive erotike.

Fundjava e parë së bashku duhet të jetë rreptësisht në emër të lojës së joshjes. Për t’i dhënë hapësirë momenteve të ironisë, përfundimisht do të ketë kohë më vonë. Nëse vendosni të kaloni disa ditë jashtë qytetit pas javëve fillestare të takimit, duhet të përqendroheni shumë në ngarkesën erotike, në mënyrë që të konsolidoni mirëkuptimin seksual dhe të kuptoni nëse ka bazë për një marrëdhënie kërkuese apo për një marrëdhënie më të lirë.

Siç kemi parë, nuk ka mungesë idesh për të ngrohur atmosferën! Midis këtyre, mos harroni masazhin. Ju mund të zgjidhni një program mirëqenieje që e përfshin atë, por le ta pranojmë, duke e bërë atë çift është padyshim më tërheqës.

Një këshillë e fundit, por shumë e rëndësishme për të shijuar sa më shumë, konsiston, nëse është e mundur, për mos të folur shumë për të ardhmen dhe të shmangni ngarkesën me pritjet. Në fakt, qasja ideale në këto raste është përqendrimi tek e tashmja dhe të gjitha emocionet që jep pa bërë shumë pyetje.

(Kosova Sot Online)