Prostituta tregon sekretin e madh rreth se*sit

  • A.P /
  • 18 shtator 2020 - 23:57
Prostituta tregon sekretin e madh rreth se*sit

Në një studim të bërë nga psikologët në Londër, ka arritur në përfundimin se puthja e mirë është gjysma e punës për ti dhënë kënaqësinë më të madhe erotike një mashkullin.

Në këtë studim janë pyetur rreth 20 prostituta të cilat kanë treguar metodën se si arrijnë që ti çmendin klientët e tyre me vetëm një puthje.

Ato tregojnë se pas aktit shumë burra janë shprehur se sikur gruaja ime të puthte në këtë mënyrë, nuk do ta tradhtoja kurrë.

Prostitutat tregojnë se një mashkull nuk duhet ta puthni si ‘zonjë’ e vërtetë, por duhet ta bëni në mënyrën më të ndyrë të mundshme pra, më shumë në stilin e Angelina Jolies.

Në videon e mëposhtme mund ta shihni dallimin mes një puthje të lezetshme dhe një puthje të ndyrë, të egër dhe e cila do t’i mbetet në mend atij përgjithmonë.

(Kosova Sot Online)