Meshkujt e gjatë tradhëtojnë më shumë

  • E.K /
  • 01 dhjetor 2020 - 13:20
Meshkujt e gjatë tradhëtojnë më shumë

Keni një partner mbi 1.70 të gjatë?

Sipas një studimi të ri, ai ka dyfish më shumë gjasa të tradhëtojë sesa dikush që është nën këtë gjatësi.

Të dhënat vijnë nga IllicitEncounters.com, faqe për takime jashtëmartesore, e cila doli në konkluzionin se meshkujt e gjatë kanë tendencën të tradhëtojnë, kryesisht për shkak se kanë më shumë vetëbesim sesa shtatshkurtrit.

Mike Taylor, pjesë e stafit të kësaj faqjeje, thotë se:

“Një përqindje e madhe e femrave kërkojnë një mashkull që të jetë i fortë fizikisht dhe i gjatë në mënyrë që t’i bëjë ato të ndihen të mbrojtura dhe të sigurta.”

Me pak fjalë vajza, mund të ketë ardhur koha që të shkëmbeni mashkullin “e gjatë, brun dhe simpatik” për dikë me “gjatësi mesatare, brun dhe simpatik”.

Nëse nuk doni që të gjeni mesazhe kompromentuese në telefonin e tij.

(Kosova Sot Online)