Procedurat e popullarizuara që mund të bëhen pa humbur gjak, pa plagë dhe pa dhimbje - Femra - Kosova Sot
Procedurat e popullarizuara që mund të bëhen pa humbur gjak, pa plagë dhe pa dhimbje

Procedurat e popullarizuara që mund të bëhen pa humbur gjak, pa plagë dhe pa dhimbje

Kirurgjia tradicionale kozmetike ka lëvizur gjithnjë duke shkuar nën thikë për të kërkuar gjoks më të madh, të pasme më të rrumbullakosur ose bark më të rrafshët. Por teknologjia e re ka ringjallur procedurat kozmetike popullore. Kirurgët janë në pozitë tani që mund të ngritin gjoksin dhe të ndërhyjnë te vetullat, pa shkaktuar plagë.

(Kosova Sot)

17 orë e 50 minuta më parë
10/12/18