Tri ushtrime tepër efektive kundër rrudhave! (Foto+Video)

  • 29 prill 2019 - 12:35
Tri ushtrime tepër efektive kundër rrudhave! (Foto+Video)

Nëse rrudhat tuaja janë duke ju penguar, apo dëshironi ta parandaloni këtë dukuri, atëherë keni mundësi ta bëni këtë me ndihmën e ushtrimeve të fytyrës, që shihen në fotot dhe videot e mëposhtme.

Duhet të dini se ushtrimet që mundësojnë masazhimin e lëkurës së fytyrës dhe shmangien e varjes së saj, kanë të njëjtin efekt ashtu si edhe ndërhyrjet kirurgjikale, madje shumë më natyrale. 

Niseni fillimisht rrugëtimin drejt ushtrimeve të fytyrës me tri të tilla fare të thjeshta, por çudibërëse.

Fishkëllimë

Image


Përsëriteni ushtrimin 5 herë, me nga 10-15 sekonda për secilin set.


Tërheqje

Image

Veproni njësoj si më sipër.


“Ballore”
 

Image

20 herë në ditë është mëse e mjaftueshme.
 

(Kosova Sot)