Ja 30 femrat më të bukura në botë

  • 30 prill 2019 - 22:16
Ja 30 femrat më të bukura në botë

Bukuria është padyshim shumë subjektive dhe të gjithë do të kenë një top 30-she të ndryshme. Megjithatë, ne mund të përpiqemi ende të krijojmë një listë, që shumica prej nesh të mund të bien dakord. Le të shohim se këtë përzgjedhje të votuar nga shumica!

 

(Kosova Sot)