Nuk duhet të keni turp! Këto shenja horoskopi nuk durojnë dot gjatë pa kryer marrëdhënie

  • 09 korrik 2019 - 12:41
Nuk duhet të keni turp! Këto shenja horoskopi nuk durojnë dot gjatë pa kryer marrëdhënie

Të gjithë njerëzit krijojnë varësi, dikush nga alkooli, dikush nga duhani, lëndët na rkotike apo edhe ëmbëlsirat.

Por ka edhe persona që kanë varësi nga marrëdhëniet se ksuale. Shenja e horoskopit të tyre tregon shumë për ta. Më poshtë ju njohimme disa nga shenjat që nuk rrinë dot për një kohë të gjatë pa marrdhënie.

1-Dashi Se ksi është padyshim një prioritet për këtë shenjë. Për ta dashuria do të thotë një jetë e lumtur në shtrat. Nëse ju mund të keni t urp, Dashi ta kërkon drejtëpërdrejtë pozicionin e ri që dëshiron të provojë atë natë.

2-Peshqit Për Peshqit, s eksi duhet një herë në ditë, ose më shumë se sa kaq. Ata nuk e planifikojnë s eksin, por thjeshtë bëjnë dashuri në mënyrën më të mirë të mundshme. Atyre po ashtu u pëlqen të fantazojnë për partnerë të ndryshëm, prandaj është e vështire që të gjejnë një partner të vetëm për një lidhje afatgjatë. 

3-Peshorja Motoja e se ksit për Peshoren është- të zgjasë dhe të dhurojë kënaqësi. Pasi bëjnë partneren të arrijë kënaqësinë, ata lejojnë aftësitë e tyre s eksuale të shp ërthejnë.

4-Demi Demi në kontrast me shenjat e tjera është i fiksuar pas s eksit, por edhe shumë i organizuar. Për ta bërja e se ksit është si të ngrënit mëngjes. Por nëse u jepet mundësi jashtë rradhe ata mund ta rregullojnë axhendën. 5-Vi rgjëresha Virgjëreshat ek sitohen thjeshtë duke parë një partnere tërheqëse. Vetëm një d ashnore e zj arrtë mund të shuaj urinë e tyre s eksuale.

(Kosova Sot Online)