Sekreti i hedhjes së parfumit lidhet me zonat e trupit tuaj, ja cilat e mbajnë më gjatë aromën

  • 03 gusht 2019 - 08:03
Sekreti i hedhjes së parfumit lidhet me zonat e trupit tuaj, ja cilat e mbajnë më gjatë aromën

Ekzistojnë disa zona të trupit ku vendosja e parfumit mund të zgjasë për gjithë ditën. Këto pjesë të fizikut tuaj janë ato që ndoshta ju nuk jeni duke i kushtuar shumë rëndësi, por që janë vende shumë të ndjeshme. Nëse dëshironi që mos t’ju përfundojë i gjithë parfumi për pak ditë dhe të lini ‘shenjën’ tuaj kur kaloni, provoni këto metoda të Chanel:

1 .Spërkatni flokët
2. Pas veshëve
3. Në kërthizë
4. Në bërryla
5. Në fundshpinë
6. Poshtë gjunjëve.

(Kosova Sot Online)