Pesë karakteristikat e veçanta të të lindurve në muajin tetor

  • 05 tetor 2019 - 10:22
Pesë karakteristikat e veçanta të të lindurve në muajin tetor

Ndoshta nuk besoni shumë në të tilla gjëra, por shkenca ka provuar që ka një lidhje mes muajit të lindjes dhe karakteristika të përgjithshme të fëmijës.

Për tetorin kemi këto:

 

 

1.Me shumë gjasa do të jenë sportistë të mirë.

Nëse bebushi yt vjen para Halloëeen-it, visheni si atlet, që ta përgatisni për të ardhmen. Bazuar në studimet e fundit, bebet e lindura në tetor, do të jenë me shumë mundësi sportistët e së nesërmes. Kjo për shkak se janë më të fortë fizikisht se fëmijët e lindur në muajt e tjerë, me përjashtim të shtatorit dhe nëntorit, transmeton Gazeta Express.

Fëmijët e lindur në vjeshtë kanë kocka dhe muskuj më të fortë.

2. Kanë potencial për t’u bërë lidera!

Një pjesë e mirë e liderave të Amerikës (dhe atyre shqiptarë) kanë lindur në këtë muaj, kështu që përgatiteni veten nëse shihni që bebi ka prirje politike. Është e shkruar në yje!

3. Ata kanë më shumë shanse të festojnë ditëlindjen e 100-të!

Sipas një studimi të bërë në 2011 në universitetin e Chicago-s, njerëzit e lindur në tetor kanë më shumë shanse të jetojnë një shekull, krahasuar me ata të lindurit në prill.

4. Kanë më pak probleme kardiake.

Bebet e tetorit kanë zemra të forta, diçka që shpjegon edhe më mirë faktin më lart!

5. Nuk kanë probleme me shëndetin mendor.

Ekspertët kanë arritur në përfundimin se njerëzit e lindur në tetor janë ata që kryejnë më pak vetëvrasje. Kujdesen dhe janë të shëndetshëm mendërisht, njësoj si fizikisht.

(Kosova Sot Online)