Shenjat më të kujdesshme të Zodiakut

  • 18 tetor 2019 - 13:17
Shenjat më të kujdesshme të Zodiakut

Kush prej nesh nuk ka provuar ndonjëherë mosbesim? Kush nuk është kapur kurrë nga ajo mungesë besimi nga frika e mashtrimit ose sepse bashkëbiseduesi nuk ka siguruar garanci të konsiderueshme? Me siguri shumë dhe disa më shumë se të tjerët. Astrologjia tregon shenjat më të dallueshme të Zodiakut.

Nëse është e vërtetë që një minimum mosbesimi është pjesë e secilit prej nesh, është gjithashtu e vërtetë që të jesh i kujdesshëm jo gjithmonë e bën jetën të thjeshtë. Dhe shenjat që do të shohim janë të vetëdijshme për këtë. 4 shenjat më të kujdesshme të Zodiakut

Gaforrja

Në radhë të parë mes 4 shenjave më të dyshimta gjejmë Gaforren. Karakter gjithmonë i disponueshëm, empatik, i aftë për të bashkëvepruar me të tjerët në një mënyrë të menjëhershme dhe të thellë. Është pikërisht ky tipar që e bën gaforren mosbesuese. Ajo shpesh ka një reagim emocional dhe një nevojë për të mbrojtur veten nga zhgënjimi dhe gënjeshtrat.

Akrepi

Qëndrimi i Akrepit është i ndryshëm, më i kujdesshëm, i vëmendshëm, më pak i prirur dhe i hapur për të bashkëvepruar kur takon dikë. Pikërisht ky qëndrim, së bashku me një intuitë të nivelit të parë, përcaktojnë një mosbesim nëse diçka nuk kthehet. Në këto raste, përveç që është ndër 4 shenjat më të besueshme, ai bëhet edhe më i rrezikshmi!

Peshqit

Edhe Peshqit miqësorë dhe gjithnjë të disponueshëm bëhen të kujdesshëm dhe të trishtuar nëse zhgënjehen në sinqeritetin dhe gëzimin e tyre të jetës. Ata në fakt janë njerëz që e bëjnë disponueshmërinë dhe pozitivitetin tiparin e tyre dallues, dhe për këtë arsye zhgënjehen lehtësisht. Nga ana e tyre, një qasje më e moderuar dhe e kujdesshme do të ishte e mjaftueshme për të shmangur, nga njëra anë, entuziazmin e gabuar dhe, nga ana tjetër, zhgënjimet dhe trishtimin.

Ujori

Së fundmi, në mesin e 4 shenjave më të kujdesshme të Zodiakut, gjejmë Ujorin. Një shenjë e lirë dhe e pavarur, që shpesh përqendrohet më shumë në vetvete sesa tek të tjerët. Dhe për këtë arsye ka më pak rrezik zhgënjimi dhe mosbesimi. Gjithashtu ai është në gjendje të analizojë gjithçka. Për rrjedhojë, para se të marrë një vendim, ai vendos një distancë midis vetes dhe bashkëbiseduesit. Një qëndrim tipik i njerëzve të dyshimtë, të aftë në rastin e tij, megjithatë, ta ruajnë atë nga përvojat e këqija.

(Kosova Sot Online)