Gratë më të rrezikshme të Zodiakut

  • 30 tetor 2019 - 12:27
Gratë më të rrezikshme të Zodiakut

Zotëruese, xheloze, të bezdisshme, kërkuese. Këto dhe shumë më tepër janë ato që karakterizojnë gratë më të rrezikshme të Zodiakut dhe burrat do të bënin mirë të tregonin kujdes!

Le të zbulojmë së bashku gratë më të rrezikshme të Zodiakut duke filluar nga ato më pak…

Bricjapi

Gratë e Bricjapit janë njerëz që përdorin arsyetimin dhe dialogojnë shumë. Gratë që pëlqejnë ta thonë vetëm një herë nëse diçka nuk shkon. Prandaj, nëse janë të pakënaqura, ato largohen pa shumë fanatizëm.

Binjakët

Gratë e Binjakëve nuk janë një shenjë e rrezikshme. Ndoshta ato duken të shkujdesura dhe jo miqësore, pothuajse pak joserioze! Motoja e tyre mund të përmblidhet në jetë.

Peshorja

Gratë e Peshores, ashtu si Bricjapi, jetojnë marrëdhëniet e tyre me shumë ekuilibër. Ato zbutin kontrastet, gjejnë një ndërmjetësim, në vend që të përballen me ngulm me një situatë që nuk u pëlqen.

Shigjetari

Edhe shenja e Shigjetarit nuk është një shenjë e rrezikshme. Përkundrazi është toleruese, ndonjëherë edhe shumë! Nëse situata nuk korrespondon më me dëshirat e saj ajo largohet nga fusha!

Virgjëresha

Gruaja e Virgjëreshës është sigurisht e kërkuar dhe për këtë arsye jeta në raste të caktuara, mund të mos jetë vërtet e thjeshtë. Ajo ka një racionalitet dhe ftohtësi të veçantë, që e bën të kuptojë menjëherë nëse ajo marrëdhënie nuk e kënaq atë dhe ndryshon drejtim!

Dashi

Dashi është një nga ato shenja që nuk merren me gjërat në një mënyrë të matur dhe të qetë. Gruaja e shenjës së Dashit është sigurisht e drejtpërdrejtë, por gjithashtu shumë e përqendruar në qëllimet e saj. Ajo i thotë gjërat vetëm një herë, pastaj përplas derën!

Ujori

Ujori në thelb nuk është një shenjë e rrezikshme, për aq kohë sa ekziston respekti i ndërsjellë. Në të vërtetë është një shenjë që e do shumë lirinë. Por ki kujdes me një gjë: nëse dëshiron të arrij një fund të veçantë, bëhet sfiduese!

Luani

Edhe gruaja e Luanit i bazon raportet e saj mbi respektin dhe fjalën e dhënë. Ajo mund të bëjë shaka dhe të anashkalojë shumë bezdi të vogla, por nëse preket krenaria ajo mund të kafshojë pa u menduar gjatë!

Peshqit

Vështirë që Peshqit të bëhen një shenjë e rrezikshme femërore. Ndoshta ka tendencë të të trishtojë. Vetëm nëse raporti është i rëndësishëm, së bashku me zhgënjimin, shfaqet një vështrim jo i zakonshëm në kërkimin e sqarimeve!

Gaforrja

Me shenjën e Gaforres ne zbulojmë podiumin e shenjave më të rrezikshme femërore! Gruaja e Gaforres është një grua që mban në konsideratë mjaft ndjenja dhe marrëdhënie, ajo jeton sipas tyre. Dhe kështu kur diçka nuk shkon sipas rregullave bëhet e dyshimtë, nganjëherë agresive.

Demi

Demi përfaqëson një grua që i kushton shumë energji jetës së saj si çift. Për këtë arsye ajo është një person që është shumë i vëmendshëm jo vetëm për substancën, por edhe për formën.

Akrepi

Akrepi është shenja femërore më e rrezikshme e Zodiakut! Surprizë? Padyshim që jo, sepse Akrepi njihet si shenjë e kujdesshme, intensive, xheloze, zotëruese.

(Kosova Sot Online)