Shenjat e horoskopit që mendojnë se janë superiore ndaj të tjerëve

  • 26 janar 2020 - 17:14
Shenjat e horoskopit që mendojnë se janë superiore ndaj të tjerëve

Mburrja nuk është një gjë e bukur, por gjithmonë ekziston dikush që e konsideron veten superior ndaj të tjerëve, më autoritar, më të aftë. Sidoqoftë, secila sjellje ka arsyen e vet, të cilën arrin ta shpjegojë më së miri astrologjia. Kur të ndeshni dikë që beson se është superior ndaj jush, mund të jetë sepse data e lindjes së tij/saj është njëra prej këtyre shenjave: Demi- Ata që kanë lindur nën këtë shenjë janë shumë kokëfortë dhe kurrë nuk pranojnë se janë gabim. Natyra e demit është që të ketë sa më shumë njohuri të jetë e mundur dhe do të lëshojë dijen e tij për botën duke supozuar se askush nuk di më shumë. Nëse inteligjenca është çelësi i tyre i suksesit, arroganca dhe sjellja e pahijshme i dallon demat nga shenjat e tjera të horoskopit.

Luani- Luani përfaqëson dritën e zodiakut. Njerëzit e lindur në këtë shenjë janë shumë të aftë në biznes dhe afërsia e tyre do t’ju japë shumë mësime jete dhe profesionale. Mendja e luanit e di se në fund të fundit, secili do të braktisë veten për idetë e tij. Ata janë shumë të durueshëm, por edhe shumë të sigurt. Për dallim nga demi, personaliteti i luanit është shumë elegant. Nëse angazhoheni në bisedë me luanin, përgatituni të keni një debat, jo një bisedë miqësore. Virgjëresha- Virgjëresha dallon se është një lojtar i padrejtë. Nëse jeni në një betejë fjalësh me një virgjëreshë, bëni gjërat e duhura. Virgjëresha pëlqen të flasë shumë dhe rrallë largohet nga ajo në të cilën besojnë. Kanë shumë krenari, dhe ashtu si luani preferojnë të grinden. Virgjëresha është një perfeksioniste, e gjen përsosmërinë e saj në konceptin e arsyes.

Shigjetari- Shigjetarët janë të njohur për natyrën e tyre ekstroverte dhe janë shumë të dashur për lirinë e tyre. Ajo që u jep atyre energji është se janë të gatshëm të mësojnë gjithçka. Të kesh një njohuri më të lartë se Shigjetari është diçka që vetë shenja nuk mund ta konsiderojë. Shigjetari ka një ego aq të fortë sa nuk mund të besojë se mund të ketë dikë që ka një njohuri më të mirë se ai.


(Kosova Sot Online)