Si t’i bëni vetë balluket më moderne, por që të mos i dëmtoni: Shmangni një gabim dhe do të duken perfekt!

  • 25 maj 2020 - 08:38
Si t’i bëni vetë balluket më moderne, por që të mos i dëmtoni: Shmangni një gabim dhe do të duken perfekt!

Ndiqni udhëzimin, hap pas hapi.

Njëra ndër ndryshimet më të shpeshta të cilat bëhen janë balluket. Damat i adhurojnë, sepse fjala është për ndryshim të vogël i cili bën dallimin e madh dhe mund të rinojë dukjen për disa vjet.

Mirëpo, si t’i pritni balluket në shtëpi pa ndihmën e floktarit, por që të mos i dëmtoni?

Duhet vetëm të shmangni një gabim – prerjen e rrafshët.

Më parë duhet t’i ndani aq flokë sa janë të nevojshëm, assesi tepër, pastaj filloni t’i pritni gradualisht – assesi të gjitha përnjëherë.

Detajet shikoni në video – edhe kjo vajzë e ka bërë këtë për herë të parë dhe ka pasur sukses!

(Kosova Sot Online)