Ky test tregon shumë për ju, e gjeni dot drerin në këtë foto?

  • 04 qershor 2020 - 22:23
Ky test tregon shumë për ju, e gjeni dot drerin në këtë foto?

Truri duhet vënë në lëvizje herë pas here për të stimuluar kështu reagime të shpejta.

Teste të tilla janë ideale dhe sipas shkencëtarëve janë po ashtu të shëndetshme.

Më poshtë keni një enigmë që do testojë logjikën dhe vëmendjen tuaj, dhe do ju vërtetojë nëse keni shpirtin e një dedektivi apo jo.

Gjuetarët e pafat

2 gjuetarë kanë dalë për gjuheti dhe papritur kanë parë një dre. Por në momentin që ata vrapuan drejt tij, dreri u zhduk. A mund ta gjeni se ku është fshehur dreri në këtë foto?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni të foto e dytë në galeri. 

(Kosova Sot Online)