Më trego çfarë sheh fillimisht, të të tregoj ç’personalitet ke!

  • G.G /
  • 22 qershor 2020 - 11:11
Më trego çfarë sheh fillimisht, të të tregoj ç’personalitet ke!

Në bazë të figurës që pe fillimisht në foto, do të të tregojmë çfarë personaliteti ke.

Dallove Mona Lisa-n, Ujin apo Peshqit?

Mona Lisa

Ti je një person me aftësi shumë të mira komunikimi. Të pëlqen të argëtosh të tjerët. Merr kënaqësi të madhe kur rreth teje ka shumë buzëqeshje. Je person i sinqertë dhe me sens të madh humori.

Ujin

Je një person inteligjent, i edukuar, pasionant rreth sporteve dhe lojrave. Nëse ka një mosmarrëveshje mes miqve apo të njohurve tuaj, ti je personi që gjithmonë qetëson ujrat dhe ndërhyn për t’i pajtuar të gjithë.

Kjo është arsyeja përse të gjithë të duan dhe të vlerësojnë. Ti e do botën dhe e vlerëson miqësinë.

Peshqit

Ti je një person i dashur dhe paqësor. Kur bëhet fjalë për punë, ti je një person i organizuar dhe i përgjegjshëm, gjithmonë gati për të dhënë zgjidhje ideale. Kjo është arsyeja përse vlerësohesh nga kolegët dhe eprorët. E ke shumë të thjeshtë të krijosh njohje të reja.

(Kosova Sot Online)