Më thuaj çfarë sheh fillimisht në foto, të të tregoj çfarë njeriu je!

  • G.G /
  • 13 tetor 2020 - 10:14
Më thuaj çfarë sheh fillimisht në foto, të të tregoj çfarë njeriu je!

Çfarë shikon fillimisht në foton e mësipërme, njerëz apo kolona?

Nëse vure re kolonat antike:

Mund të jetë pak e vështirë për ju të siguroni zonën e rehatisë.

Të interesojnë pa masë mendimet e të tjerëve, më shumë se sa të tuat. Hej, mund të bësh më shumë se sa mendon!

Nëse pe fillimisht njerëzit:

Je një njeri me besim të lartë dhe i qartë se cila është jeta perfekte.

Bën gjithçka për ta arritur atë. Nuk zhytesh në mendime e stërhollime dhe je gjithmonë aty për të ndihmuar të tjerët.

(Kosova Sot Online)