Modelet më të bukura për lyerjen e syve janë këto

  • A.P /
  • 27 shtator 2021 - 14:01
Modelet më të bukura për lyerjen e syve janë këto

Asgjë nuk flet si pamja dhe, veçanërisht në këtë moment, nuk kemi armë më të mirë për të shprehur të gjithë krijimtarinë onë se sa me make-up.

Falë maskave, në fakt, janë sytë ato që kanë rradhën ëpr të shprehur emocionet tona por edhe tendencat e fundit të modës. Buzëkuqi ka kalua rnë plan të dyte.

Më poshte njihuni me tendencat e fundit të vjeshtës dhe dimrit 2021.

Image
Image

(Kosova Sot Online)