horoskopi
Luani

Korrik 23 - Gusht 23

Horoskopi javor, 24 – 30 janar 2022

Lidhja juaj e dashurisë këtë javë do të kërkojë një nxitje shtesë për ta ringjallur atë, veçanërisht nëse keni qenë së bashku për një kohë të gjatë. Për shumë çifte, gjithçka po rregullohet pas disa grindjeve të papritura. Ju jeni të vetëdijshëm për ndjenjat që keni dhe besimi në një marrëdhënie që sapo ka filluar do t’ju ndihmojë të jetoni mirë dhe ta shndërroni atë në diçka të rëndësishme. Kohë e shkëlqyeshme për zemrat e vetmuara. Do të ketë shumë zgjedhje për të bërë në lidhje me detyrat tuaja të punës, dhe disa vendime të gabuara mund të jenë të dëmshme për karrierën tuaj. Do të jetë koha për të shfrytëzuar situatën, duke peshuar hapat e ardhshëm siç duhet.