horoskopi
Ujori

Janar 21 - Shkurt 18

horoskopi ditor, e diel 10 dhjetor 2023

Plutoni do jetë planeti që do sjellë ndryshime të mëdha në jetën tuaj. Ndryshe nga sa keni bërë zakonisht sot do jeni të gatshëm edhe të përballeni me këdo që do ju zërë rrugën. Edhe pse puna zë zakonisht një pjese të mirë të kohës suaj, ju të dashuruarit do keni dëshirë të mos mendoni për asgjë tjetër veç rrahjes së zemrës suaj dhe të partnerit. Do kaloni momente shumë të lumtura me atë që doni. Ju beqarët nuk do keni takime, por dita do jetë e këndshme për t’u jetuar. Në punë nuk do jeni të bindur nëse doni ta ruani ende postin që keni dhe mund të kaloni një periudhë tranzicioni. Dielli do të favorizoje financat dhe do ruajë ekuilibrin e tyre. Shpenzoni, por gjithmonë reflektoni më parë.