horoskopi
Shigjetari

Nëntor 23 - Dhjetor 21

Horoskopi ditor, e shtune, 28 janar 2023

Gjatë kësaj ditën Hëna do ju nxitë të urreni të vareni nga dikush tjetër. Do bëni të pamundurën që t'ia dilni vetë në çdo gjë edhe pse do jetë goxha e vështirë. Ju të dashuruarit do i mendoni më mirë gjërat dhe do merrni disa vendime. Flisni për gjithçka me partnerin në mënyrë që edhe ai të jetë në dijeni. Nëse jeni beqarë do takoheni me dikë i cili nuk bën për ju. Kujdes sepse ai mund të përfitojë nga ju dhe t’iu lëndojë. Në punë gjërat nuk do ju ecin shumë mirë dhe nuk do arrini dot atje ku keni dashur. Mos bëni asnjë transaksion të nxituar financiar sepse situata do jetë goxha e ndërlikuar.