Ekskluzive: Haxhi Shala e voton Qeverinë Hoti

  • 03 qershor 2020 - 12:17
Ekskluzive: Haxhi Shala e voton Qeverinë Hoti

Deputeti nga NISMA socialdemokrate  e Kosovës Haxhi Shala ka ndarë mendjen dhe ka vendosur që përfundimisht ta voton Qeverinë Hoti, edhe përkundër shumë dilemave dhe përplasjeve ndër partiake e debateve që janë zhvilluar deri më tani, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Dallimet mes LDK-së dhe NISMA socialdemokrate në të kaluarën kanë qenë shumë të mëdha por tani më shihet që  interes për pushtet i lë anash dallimet e së kaluarës.

(Kosova Sot Online)