Pamje si në filma, si tenton t’i ikë qytetari policisë në mes të sheshit në Lipjan, por pa sukses!

  • E.K /
  • 17 August 2020 - 08:09
Pamje si në filma, si tenton t’i ikë qytetari policisë në mes të sheshit në Lipjan, por pa sukses!

Kanë kaluar gjashtë muaj, prej kur qytetarët e vendit tonë po ballafaqohen me pandeminë COVID-19. E, pavarësisht kësaj sheshet e qyteteve vazhdojnë të jenë të mbushura.

E, një numër i madh qytetarësh u panë edhe sonte në sheshin e qytetit të Lipjanit.

Por, një incident ka ndodhur, derisa nuk dihen rrethanat

Në këtë video mund të shihni se si një qytetar, mundohet t’i ikë policisë, por që i njëjti përfundon nën pranga, krejt kjo për shkak të shpejtësisë dhe përgatitjes profesionale të policit.

Momenti kur polici shtrinë për për toke dhe arreston të dyshuarin:

(Kosova Sot Online)