Dy shkencëtarët gjermanë japin alarmin: Zgjohuni dhe mos pranoni kurrë të vaksinoheni ndaj Covid, ja çfarë do të ndodh me ne

  • G.G /
  • 25 August 2020 - 10:12
Dy shkencëtarët gjermanë japin alarmin: Zgjohuni dhe mos pranoni kurrë të vaksinoheni ndaj Covid, ja çfarë do të ndodh me ne

Më të fundit që i janë bashkuar revoltës mbarëbotërore janë edhe një grup mjekësh të shquar gjermanë, që kanë refuzuar bërjen e vaksinave të koronavirusit.

Mjeku Wolfgang Wodarg është një specialit i mushkërive, kreu i Departamentit të Shëndetit Publik për shumë vite në Gjermani, Anëtar i Bundestag-ut Gjerman prej vitit 1994 deri në vitin 2009, për një kohë të gjatë Kryetari i Komisionit të Shëndetësisë në Bundestag-un gjerman, iniciator i “Komitetit të Investigimit të Gripit Swine”.

Si mjek dhe si politikan i çështjeve të shëndetit ai thotë:

“Kjo vaksinë gjenetikisht vendos në alert personin që është vaksinuar. Jemi të shqetësuar për bimët e modifikuara gjenetikisht, edhe për kafshët e modifikuara. Tani më, jemi ne njerëzit që duhet të mofidikohemi gjenetikisht nga ky vaksinim.

Miliona njerëz supozohet se duhet të vaksinohen. Kjo ndërmarrje është totalisht e papërgjegjshme. Unë dua t’u rekomandoj prindërve të mos lejojnë që fëmijët e tyre të vaksinohen, as edhe ata vetë të mos vaksinohen, me një vaksinë që është bërë, krijuar, në një kohë të shkurtër dhe qëllimshëm. Kjo është veçse fitimprurëse për disa.”

Profesor Doktor Stefan Hockertz, shkencëtar gjerman, Drejtor i Institutit për Farmakologjinë dhe Toksikologjinë Eksperimentale dhe Klinike pranë Spitalit Universitar Eppendorf deri në vitin 2004 dhe tashmë në profesion të lirë, shpjegon vaksinën e re kështu: “Material i lirë gjenetik do të transferohet në trupin e njeriut dhe më pas do të kopjohet dhe riprodhohet nga vetvetja, që do të thotë se vaksinimi do të shkaktojë transformim gjenetik të qënies humane.

Nuk e dimë gjithashtu nëse materiali gjenetik do të jetë i importueshëm edhe tek sperma e femrës dhe e mashkullit, gjë që është e mundshme. Edhe vetë kompanitë e prodhimit të vaksinës janë koshientë për mundësinë e alternimeve, interferencave dhe transformimeve gjenetike. Dhe sërish është shumë e mundshme të ketë ndikim direkt tek riprodhimi.

Me këtë eksperiment gjenetik të papërgjegjshëm për njerëzit, të gjithë duhet të dyshojmë, sepse krijuesit e vaksinës nuk po luajnë me ‘letra të hapura’. Askush deri më tani nuk e ka mohuar që vaksina nuk do të sjellë ndryshime gjenetike tek njeriu. Por e përjashtojnë këtë si fakt të pamohueshëm, duke e justifikuar se ligji, që nga momenti që e patenton dhe e çertifikon vaksinën, i jep asaj të drejtën të jetë në përdorim, duke anashkaluar këtë rrezik madhor për qënien humane, ndryshimin gjenetik pra. Ky përbën një skandal politik të papreçedent.”

(Kosova Sot Online)