Mjekët ia hoqën shpresat për të pasur fëmijë, por ajo nuk u dorëzua! Pas 10 vitesh lind djalin, ai është bebi më i madh që ka lindur ndonjëherë në botë

  • G.G /
  • 30 tetor 2020 - 10:30
Mjekët ia hoqën shpresat për të pasur fëmijë, por ajo nuk u dorëzua! Pas 10 vitesh lind djalin, ai është bebi më i madh që ka lindur ndonjëherë në botë

Denise Luck priti afër 10 vite që të bëhej nënë. Ajo gjithmonë shpresoi shumë dhe asnjëherë nuk i humbi shpresat. Dhe pas 10 vitesh atë Zoti e bekoi me një djalë të bukur të cilin ajo e ka quajtur Leander Joel.

Por lindja e djalit të saj ka habitur shumë njerëz, pasi ai ka lindur 6.7 kilogramë, ç’ka e bën foshnjen më të madhe në peshë që ka lindur ndonjëherë.

Sipas Klinikës Carl Thiem (CTK) në Cottbus, foshnja peshonte 6.7 kilogramë dhe është e gjatë 57 centimetra – një rekord për spitalin. Djali sigurisht që lindi me ope racion. Epo ta ketë me jetë djalin sepse nga fotoja duket që është mjaft i bukur.

(Kosova Sot Online)