Grushta, shkelma, hunj… Kështu i “sqarojnë” hesapet turqit

  • G.G /
  • 18 November 2020 - 13:36
Grushta, shkelma, hunj… Kështu i “sqarojnë” hesapet turqit

Një sherr masiv ka ndodhur në zonën e Esenyurt në Stamboll ku një grup njerëzish u përplasën me njëri-tjetrin.

Në konflikt janë përfshirë pronari një ndërtese pranë rrugës dhe një grup njerëzish, ndërsa nuk kanë munguar grushtat, shkelmat dhe sendet e forta.

Cila ka qenë arsyeja e sherrit? Asnjë nuk e di.

blob:https://www.facebook.com/5e849419-0467-495e-b958-1e78b39a3b1e

(Kosova Sot Online)